Over ons

TEAM

Marc de Brouwer en Ruud Verbeek vormen samen de directie van Mobility Eindhoven. Beiden met hun eigen expertise kunnen ze elk mobiliteitsvraagstuk het hoofd bieden. Vanaf 2007 werken ze al samen, waarmee de basis is gelegd voor de huidige samenwerking. Marc richt zich met name op de technische aspecten, waaronder schadebegeleiding en alle vormen van onderhoud; daarnaast richt hij zich op het behouden van onze zeer gewaardeerde klanten. Ruud richt zich met name op de financiële aspecten en de inkoop van dealeroccasions. Het aangaan van nieuwe klantrelaties vinden ze allebei leuk; verkoop doen ze dus samen.

Marc de Brouwer

Allrounder in autoland, in eerste instantie opgeleid als monteur en uiteindelijk van 2000 tot 2013 eigenaar van zijn eigen dealerbedrijf met de merken Seat en Chevrolet. Het hoogste doel daarbij was om de maximale klanttevredenheid te behalen. De jaarlijkse bekroning als meest gewaardeerde dealer was daarbij de ultieme beloning.

Met Mobility Eindhoven grijpt Marc terug naar het verleden, waarbij een fullservice, maar relatief kleinschalig bedrijf weer de mogelijkheid biedt om persoonlijk contact te onderhouden met de klant. Marc is dan ook meestal met vieze handen in de werkplaats te vinden.

Ruud Verbeek

Vanuit een financiële achtergrond ingehuurd bij diverse auto-gerelateerde partijen zoals de DEKRA en enkele grote dealerholdings. Vanaf 2007 de kans gegrepen om de jongensdroom te verwezenlijken door bij een gerenommeerde merk dealer te gaan werken. Vanuit deze positie diverse extra activiteiten, waaronder zitting in een Marketing commissie binnen GM en bedrijfsleider Chevrolet. Voorafgaand aan de oprichting van Mobility Eindhoven maakte hij deel uit van het verkoopteam van Automobielbedrijf CITO, dealer van Jaguar/Land Rover en importeur van Rolls-Royce/Aston-Martin.

Met Mobility Eindhoven gaat voor Ruud een langgekoesterde wens in vervulling: realiseren en uitbouwen van een eigen klantgerichte mobiliteitsfirma.

Bij Mobility Eindhoven kunt u terecht voor dealerkwaliteit occasions en al uw andere mobiliteitsvraagstukken. Voor leasing, inkoop, import of schadebegeleiding zijn we u graag van dienst. Overtuig u zelf van ons interessante aanbod. Wij zijn gevestigd in Son (nabij IKEA Eindhoven) en nodigen u van harte uit voor een kijkje in onze showroom. De koffie staat klaar. Wilt u een proefrit maken? Een kwestie van even bellen. Staat de juiste auto niet bij ons op voorraad? Geef ons dan gerust een vrijblijvende zoekopdracht.

Heeft u interesse in één van onze occasions, of zomaar een vraag; neem dan gerust contact met ons op.

Neem contact op