NIEUWE AUTO’S

Wij kunnen dat beter !

De aankoop van een nieuwe auto is vaak een spannend proces. Er zijn emotionele factoren over het uiterlijk, merkbeleving, kleur en dergelijke. Daar kunnen wij u niet bij helpen.

Keuzes die te maken hebben met kosten echter wel, er spelen veel zaken een rol: aanschafwaarde, wegenbelasting, verbruik, restwaarde, onderhoudskosten en indien van toepassing de inruilwaarde van uw huidige auto.

Wij gaan graag met u het gesprek aan om te kijken of we het keuzeproces kunnen stroomlijnen.

Hebt u al een keuze voor een type auto gemaakt dan komt het prijsaspect aan bod.

Optie 1: De merkdealer geeft u veel korting en veel inruil, kunnen wij dat niet beter dan weet u zeker een goede deal te hebben. In 95% van de gevallen boeken we resultaat.

Optie 2: De merkdealer geeft u veel korting en weinig inruil, wij kopen uw auto. Daarnaast kunnen wij proberen elders een nog betere deal voor u te bewerkstelligen.

Optie 3: De merkdealer geeft u geen korting en veel inruil, dit is de meest voorkomende situatie waardoor het lijkt dat u veel voor u auto terug krijgt. Wij zullen proberen om het bij te betalen bedrag omlaag te krijgen! Lukt ons dat niet? Dan hebt u zeker een TOPDEAL!

Uiteraard kunnen we voor u kijken of de nieuwprijs in het buitenland lager is maar dat is slechts in een beperkt aantal gevallen zo.

Advisering is altijd gratis. Ruilt u bij ons een auto in dan zullen we proberen daaraan te verdienen. U hebt geen kosten. Koopt u via ons een nieuwe auto zonder inruil? Dan hebben we dus, buiten uw positieve verhaal over ons richting vrienden, kennissen en familie, niets verdiend. In dat geval zullen we, afhankelijk van het behaalde voordeel, een kleine vergoeding vragen.

Geef ons de kans !

Team Mobility Eindhoven