Garanties

Bij Mobility Eindhoven bepaalt u zelf de garantie- en afleveringscondities van de auto die u wilt aanschaffen. Elke auto wordt aangeboden voor een zogenoemde rijklaarprijs. Gaat u de auto privé gebruiken en wenst u zorgeloos rijplezier, dan adviseren wij u te kiezen voor het full-service afleverpakket.

Rijklaarprijs: € 0
De rijklaarprijs is een complete prijs. De auto wordt afgeleverd met wettelijke garantie, geldige APK van minimaal 6 maanden, tenaamstellen en Autopas maar zonder afleveringsbeurt. Uiteraard hebben we de auto al nagekeken en moet de auto goed zijn op het moment van levering. Inruil is altijd mogelijk. Wilt u meer zekerheid, dan kunt u altijd kiezen voor een garantie of uitgebreide garantie inclusief servicepakket.

Garantiepakket 3 maanden € 495,- :
Levering met 3 maanden garantie op motor en versnellingsbak, reiniging, controle van alle vloeistofniveaus en een nieuwe APK keuring. We leveren uw auto met minimaal 20 liter brandstof. Ook het tenaamstellen is inbegrepen. Uiteraard is wettelijke garantie ook van toepassing.

Full-service pakket € 795,-:
Levering met minimaal 12 maanden BOVAG garantie, APK, complete reiniging van binnen en buiten, onderhoudsbeurt conform schema, tenaamstellen en 25 liter brandstof. Dit pakket bieden wij niet aan op alle auto’s.

Duidelijk en overzichtelijk! Zo weet u precies waar u aan toe bent!